Toimitus & Palautus


Maksaminen


Maksu pankkipainikkeilla (Checkout)

Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Everyday -verkkomaksu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa.

Kännykkämaksamistä käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

checkoutTilisiirto/ennakkomaksu

Voit maksaa tilauksesi myös perinteisellä tilisiirrolla. Voit tehdä tilisiirron verkkopankissa tai vaikka pankkisi maksuautomaatilla.
Maksuun tarvittavat tiedot näet sähköpostiisi toimitetusta tilausvahvistuksesta. Maksutiedot saat näkyviin myös menemällä tilin hallinta sivulla "tilaushistoria" sivulle.
Muistutamme noin 5 päivän sisällä maksamattomasta ennakkomaksu tilauksesta sähköpostitse. Maksaessa tulee aina mainita viitenumero.

Toimitusaika

Lähetämme tilauksen 2-10 arkipäivän kuluessa maksun saamisesta.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia.
Lopullisen toimituskulun näet verkkokauppamme kassalla. Kassalla ilmoitetut toimituskulut ovat päteviä hintoja, eikä niiden päälle lisätä muita kuluja.
Toimitus- ja käsittelykulut:
Pienet tarrat (leveys alle 30cm ja korkeus alle 20cm) 2,50€ ja kaikki suuremmat 6,90€.
Omateksti tarrojen toimitus- ja käsittelykulut lasketaan nyt myös koon mukaan.

Myös nouto toimipisteestämme on mahdollista ja se on valittavissa toimitustavaksi.


Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 10 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla tai puhelimella. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautettavan tuotteen on oltava täysin käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen. Tarrassa pitää olla kaikki kerrokset paikoillaan ja sen pitää olla muutoinkin vioittumaton. Asiakas on vastuussa tuotteen kiinnittämisestä, joten luethan kiinnitysohjeet tarkasti ennen aloittamista. Jos olet epävarma kiinnityksestä kysy lisätietoja ennen aloittamista.

Takaisin